Har du brug for en coachende samtale?

Det kan være på din arbejds-mæssige situation, på din private situation, eller vedrørende en specifik problematik.

.Det er for dig der :

– Står med en problematik du ikke helt kan se dig ud af, finde vejen i, og har brug for støtte og hjælp til at se dine næste skridt i processen.

– Føler dig stresset, og har brug for at finde mere ro og overblik i dit liv.

– Vil blive bedre til at få øje på dine egne ressourcer og muligheder.

– Blive bedre til at passe på dig selv, og finde nye gode vaner.

– Føler dig fastlåst, og ikke kan få øje på hvordan du kan bryde situationen.

Kontakt mig HER

Coaching/samtaler for unge


Jeg kan støtte, snakke og hjælpe dig som ung, også når de sidder derhjemme.
Mange har brug for samtaler med et menneske, der møder dem i øjenhøjde, og som kan give dem nogle værktøjer, de kan bruge til at færdiggøre deres uddannelse. Som det er i denne tid med nedlukning, oplever jeg flere netop føle sig ensomme, og mangle struktur, socialt liv, og nogle har brug for hjælp til at klare andre og mere relationelle udfordringer hjemme, nu hvor I pludseligt er tvunget til at være i Jeres familier i langt større grad. 

Jeg har arbejdet som elevcoach på Slagelse Gymnasium i 5 år, og har siden sensommeren 2020 været tilknyttet Sorø Akademi, nogle timer om ugen. Her har jeg mødt unge, der dagligt kæmper med, dårligt selvværd, ensomhed, usikkerhed, sammenligninger, angst, stress, problemer med at få hverdagen til at hænge sammen, planlægning og struktur, eksamensangst, kærestesorger, familierelationer, krops-problematikker, som har svært ved at håndtere de svære følelser der kan være, tror der er noget i vejen med dem fordi de ikke føler sig glade ofte nok,  i det hele taget det at finde deres plads i livet  er bare noget af det der fylder. 

Som psykoterapeut forsøger jeg i samarbejde med dig at finde en vej til de små gennembrud, der kan føre dig i retning af at føle dig stadig tættere på det man kan kalde din kerneidentitet. Min oplevelse har været, at mange allerede efter kortere samtaleforløb begynder at få det markant bedre. Bare det at blive set for at være helt ok som man er, fordi man er den man er, og ikke fordi man kan noget, eller gør noget. At blive anerkendt, det kan betyde så uendeligt meget, også for din indstilling til livet, skolen og den du er.

Kontakt mig på sms 26998949, eller skriv besked her http://www.gudnipatursson.com/kontakt-mig-her/

Coaching i firmaer

Hvis du/I er et lille firma hvor I står og har brug for hjælp til, at få stillet de rigtige spørgsmål, for at finde vejen videre frem. Således at det bliver nemmere at få de gode ideer, se mulighederne og se hvordan I håndterer forhindringer eller tilsyneladende fastlåste situationer.

Om mig som coach

Jeg har gennem tiden uddannet mig med NLP, ID-terapi samt spirituel mentoring.
Principperne handler helt enkelt om, at jeg guider, stiller spørgsmål og lader dig/Jer selv finde svarene. Jeg hjælper med at spotte begrænsende overbevisninger, og i stedet få øje på ressourcer og andre muligheder

Jeg arbejder til dagligt med mentoring, coaching og psykoterapi

Udvandet coaching, eller god hjælp

Jeg har tidligere arbejdet med coaching, men synes efterhånden begrebet var for udvandet.
De er også meget muligt det er det. Men selve princippet i at få en hjælpende hånd, støtte og sparringnår du står med et problem, er ikke særligt udvandet.
Det er såre almindeligt, og enkelt og hjælpsomt.

Klare briller versus tåge
 
Jeg må jo nok se i øjnene at noget som altid får mig lidt op af stolen, er problemer som virker uløselige. Nogle gange er løsningen at, gå en anden vej. Andre gange ER der altså bare løsninger, som man ikke lige havde set.
Fordi når vi står i en situation er vi som regel så tåget ind i den, at det er svært at tage de klare briller på, og selv se sagen udefra.

Det kan jeg som udenforstående langt nemmere – og det er din fordel.

Så book mig her , hvis du har brug for sparring, privat eller job, firma-mæssigt.
Så finder vi sammen ud af vejen, de næste skridt, og hvad der skal til for at kunne tage dem.

BOOK TID 

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her