Hovedpine

Hovedpine – en pine i hverdagen og i livet

Hovedpine og migræne er, som de fleste smerter, vældig belastende i dagligdagen. Det påvirker humøret, og det påvirker livskvaliteten. Både socialt og arbejdsmæssigt orker man meget mindre, når hovedet ”larmer”. Hovedpine er meget ofte et signal om og et symptom på, at der er ubalance i systemet et eller andet sted.

Det er derfor vigtigt at forsøge at finde frem til årsagen, frem for gentagen bedøvelse af smerten med diverse smertestillende midler. Hovedpinen har som regel et budskab, som vi har godt af at lytte til – interessere os for!

Hvorfor hovedpine?

Har du lidt for ofte hovedpine? Hovedpine og migræne kan handle om mangt og meget:

Desuden kan det være eftervirkninger efter operationer, eller arvæv, som har låst systemet. Måske bare ganske lidt, men nok til at kroppen forsøger at kompensere, eller nok til at det påvirker hele kroppen, og et af symptomerne er hovedpine.

Behandlingen

Der er indenfor Kraniosakralterapien rigtigt gode erfaringer for hjælp til hovedpine problematikker.
Jeg arbejder ved at danne mig et overblik over, hvordan kroppen i øvrigt har det, og historikken, der ligger forud for hovedpinen.

Jeg arbejder med helheden i systemet. For gennem styrkelse af helheden reguleres baggrunden for symptomerne – migrænen eller hovedpinen.

Kraniosakralterapi Biodynamics er meget blidt, behageligt og dybt afspændende for hele kroppen og sindet. Det giver mulighed for at kroppens egne ressourcer og helingskræfter( de embryologiske kræfter) kan komme på banen og arbejde med de egentligt ubalancer.

Hvor mange behandlinger

Jeg anbefaler ofte – ligesom ved de fleste andre behandlingsformer- at give sig selv muligheden for min 3 behandlinger for at få bedre og mere vedvarende resultater. Der kan sagtens ske ting og sager og bedringer allerede efter første gang – min erfaring er dog, at det giver mening, at dårlige vaner og symptomer kan have brug for tid til at falde mere og bedre på plads.

Du kan booke behandlinger her.

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her