Velkommen! Mit navn er Gudni Patursson & jeg er her for at hjælpe dig

Jeg arbejder ud fra min overbevisning om, at vi ikke behøver, at lave om på det der er, men at vi i høj grad har alle de ressourcer vi skal bruge.

Jeg arbejder både som mentor/psykoterapeut og som Kraniosakralterapi Biodynamics-behandler.

Jeg arbejder i virkeligheden ud fra samme grundprincipper i såvel mine samtaler som i behandlingerne. Min tilgang handler ikke om komplicerede teknikker og redskaber, men mere om at finde ind til den enkeltes ressourcer i kroppen og i sindet. For de findes altid – midt i det, som kan synes svært, låst, spændt er der altid et sted, hvor der er hul igennem til klarheden, styrken og flowet.

Kroppen og sindet er intelligent, og har både ressourcerne og svarene – hvis de får lov at vise det!

Mange sandheder

Jeg har været dybt begejstret, når jeg har set sammenhænge – lært nyt, forstået nye teorier og oplevet nye erkendelser hos mig selv. Så begejstret, at det hurtigt blev min sandhed. Men jeg har efterhånden søgt, læst og lært så mange sandheder undervejs, at jeg har måttet erkende, at der er ligeså mange sandheder som der er mennesker. Dét er mit udgangspunkt og det er spændende at arbejde med. Jeg keder mig sjældent.

Lyt og hav tillid

Der er så meget om, hvorvidt vi gør det rigtige eller det forkerte. Om vi vælger den rigtige eller den forkerte retning. Hvem ved det? Vi kan ikke gøre andet end at lytte til os selv og vores hjerte og have tillid til, at resten nok skal finde på plads omkring os og med os.

Helt privat

Bor jeg i et lille bondehus – tæt på skov og vand, hvor jeg elsker at dele livet med mine 3 børn, og hvorfra jeg går mange og lange ture i nær kontakt med jorden og træerne og med højt til loftet.

Mine uddannelser og kurser

2019: Advanced Stillness Touch® For the Evolution of Consciousness ”Facing your Grail Wound” – A shadow work class, med Charles Ridley.

2018: Stillness Touch® workshop ” SA node of the Heart as Organ of Perception” med Charles Ridley.

2017: Certificeret i  BiodynamicCranial Touch mentor course hos Giorgia Millne

2015: Kraniosakralterapi Biodynamics kursusrække ved Niklas Patursson

2015: Dynamic Stillness: Biodynamic Cranial Touch INITIATORY Courses

2013: Spirituel Mentor hos Christine Eilvig

2010: Workshop med Byron Katie med The Work

2004: 6 måneders “Detox dit liv” forløb hos Pernille Damore

1996-1999: 4- årig uddannelse hos Ole Vadum Dahl i NLP, familieterapi, og ID psykoterapi

1994-1996: Forløb og deltaget i kurser hos Bodynamic International

Længere uddannelse som hjemmemor med stort M til 3 børn