Vi mødes over skype, eller vi mødes i mit lokale på torvet i Sorø. Herfra tager vi en snak om hvor du er, hvor du gerne vil hen, eller hvad der er brug for at snakke om. Jeg er ikke den store metode-bruger, så det bliver ikke en systematisk coach-ende samtale, men mere en “sam-tale”, hvor jeg trækker på mine redskaber, min viden, intuition og opklarende spørgsmål, eller støttende historier. Det forgår stille og roligt, og med plads til nye vinkler på dig og dit liv, aha-oplevelser og måder at tage nye skridt på.

Og når du gør noget andet end du plejer, og tager nogle nye skridt,  får du også andre resultater og reaktioner fra verden omkring dig.

Jeg kan hjælpe dig med at holde visionen for det liv du ønsker, og få overblik over, hvor du spænder ben for dig selv. Jeg er god til at få øje på muligheder, som løfter dig og støtter dig i at finde nye veje at gå.

Du kan booke sessioner her.