Opladning, ro, sparring og omsorg til den nybagte mor.
 • Sparring/mentorring på at finde din egen måde at være mor på
 • Om plads til dig selv midt i al det nye
 • Om prioritering af din tid, nu hvor der er en baby med i dit liv
 • Sparring på emner du har brug for vi vender, f.eks.; amning, søvn, parforhold, tilknytning, bedsteforældre, kost m.m.m.
 • Om at blive den mor du gerne vil være og få selvtillid som mor fordi du har tillid til dig selv i din mor rolle
 • Blide kropsbehandlinger til dig med Kraniosakralterapi Biodynamic

 


Vigtigt fordi :

Der er meget at omstille sig på, når man får et lille nyt menneske i sit liv. Tiden efter vi har født, er vi som regel ret udmattede. Rent fysisk er det en kæmpe præstation, nogle sammenligner det med at løbe en maraton. Derfor er det rigtigt godt at få krops-behandlinger, som genoplader systemet og giver energi, og ro både fysisk og mentalt
Når der pusles om mor, pusles der for hele familien. Hvis ikke mor fungerer, fungerer det ikke. Når hun får omsorg og ro og opladning både fysisk og psykisk/mentalt, er der meget mere mor, kvinde og partner at hente.
En mor med overskud, er en mor med mere mælk til baby, med overskud til nærhed, tryghed, glæde.

En smuk investering i en god start for mor og barn, ja hele familien.

 Sparring :

Der kan være mange nye ting at forholde sig til som ny mor. Derfor bliver der sat tid af til sparring og spørgsmål og til at vende lige de emner som du har brug for at tale om.

Det kan være emner som :

 • Hvordan tolker jeg babys signaler?
 • Hvordan finder jeg tid til mig selv?
 • Hvordan finder jeg ud af at være den mor jeg gerne vil være, og ikke den alle andre er, eller den andre synes jeg skal være?
 • Hvordan lærer jeg at mærke hvad jeg selv synes er vigtigt, og at lytte til det?
 • Hvordan får jeg selvtillid til mig selv som mor?
 • Hvordan prioriterer jeg min tid, sociale aktiviteter, husarbejde- nu med baby?
 • Hvad gør jeg hvis baby ikke kan sove?
 • Hvad gør jeg hvis baby har ondt i maven?
 • Hvordan tackler jeg hvis min partner og jeg ikke er enige om hvordan man gør med en baby, og har forskellige forventninger?
 • Hvis amningen volder problemer?
 • Konkret støtte i.f.t. hvordan man lader sig selv op og skaber egne små åndehuller i hverdagen
  Samt mange andre tanker og spørgsmål.


Praktisk:

Det foregår ved at vi mødes 2 gange, a 1½ time, med 1-2 uger imellem, alt efter behov. Vi er i min klinik enten på Torvet i Sorø,  eller v. Østerport. i Kbh.  Du kan vælge om du vil have baby med dig- eller om du vil få far eller bedsteforældre, til at gå en tur m baby i babyslyngen eller barnevognen.

Vi snakker om det der er brug for, og jeg giver dig en rolig og blid krops-behandling.  Det foregår helt enkelt ved at du ligger på briksen, fuldt påklædt, under et tæppe,  og jeg holder på forskellige steder på kroppen eller hoved, imens du bare slapper af, og lader kroppen blive hjulpet til, at regenerere og oplade.

Pris : 1450,-
( kan også købes som gavekort her til julegave el barselsgave)

“Når du har født, uanset om din fødsel var kort eller lang og endte med at du fødte eller fik kejsersnit, er det vigtigt at komme godt på plads fysisk og psykisk bagefter. Mange mødre er kun optaget af barnets ve og vel og glemmer at tage sig af deres ømme bækken, smertende haleben eller eventuelle problemer med bækkenbunden. Det er vigtigt at tage sig af sig selv også, gerne hos en god behandler, og gerne så tidligt i barslen som muligt. Gudnis kraniosakralterapi kan være en stor hjælp ved fysiske og følelsesmæssige skavanker efter fødslen. Gudni behandler med varme, humor og er god til at møde dig lige der hvor du er. Hun understøtter at du kommer ovenpå efter fødslen, både fysisk og psykisk.”
Jordemoder Karen Ingversen – arbejder på Storkereden i Slagelse

 

At være den mor du gerne vil være

Et forløb til at støtte dig i at være den mor DU vil være, som DU er, og som føles godt og rigtigt for DIG, ikke din mor, sundhedsplejersken, småbarnseksperten eller alle de andre, som ved så meget rundt omkring dig.
Lær at følge det DU mærker, tænker og tror på.
Lær at sortere i alle de gode råd, og at navigere i tvivl og usikkerhed når det dukker op. For det gør det som regel, før eller siden. Da er det bare rart at kunne læne sig op af sig selv og mærke sin egen kerne og støtte i sit moderskab.

 

Lidt om mig:

Jeg er selv mor til 3 børn, og arbejder til dagligt som Psykoterapeut og Kraniosakral Biodynamic Terapeut, og derimellem også som mødre coach/mentor. Jeg har altid syntes, at det var det største og bedste, at have fået mine børn. Jeg har også, som de fleste haft alskens udfordringer undervejs, (og har absolut indimellem stadig). Jeg har arbejdet som rådgiver for forældre og fødsel, om forskellige børne-relaterede emner, jeg har skrevet artikler om tilknytning mellem forældre og børn, jeg har undervist i brugen af babyslynger. Generelt set bare været nysgerrig på og interesseret i alle mulige emner indenfor forældreskab og babyer og børn.

Derfor dette forløb:

Hvis du googler stress og børn og forældre, og fødsels-depression, dukker der lidt for mange overskrifter op på, hvor meget stress og fraværende forældre betyder stressede børn og unge. Jeg ønsker at give støtte og værktøjer til at huske på/genfinde glæde, nærvær og ikke mindst ro og overskud i familien. Et godt sted at starte er mor/barn/baby relationen. Når mor og far har det godt, har barnet det som regel også godt. Så det er mit udgangspunkt, for dette forløb.

Jeg har desuden medvirket i en podcast om mere ro og overskud som forælder, den kan du læse mere om, og lytte til her: http://www.gudnipatursson.com/podcast-om-mere-ro-og-overskud-for-foraeldre/

Kærligst Gudni

 

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her