Velkommen til min hjemmeside, hvor jeg tilbyder behandlinger med Kraniosakralterapi  Biodynamics. Den gren af kraniosakral-terapien jeg arbejder med bliver også kaldet Stillness Touch, og det navn henviser på fin vis til måden, det foregår på. Det er en blid og effektiv behandlingsform, som kan hjælpe dig af med ondt i nakken, hovedpine og andre fysiske skavanker. Men det er også effektivt, hvis du er stresset og anspændt. Læs mere her

Derudover tilbyder jeg psykoterapeutiske samtaler. Jeg hjælper dig med at finde overblik og mulige løsninger, hvis du føler dig fastlåst, og til at forstå, hvad der sker i dig – og ikke mindst, hvordan du kan flytte dig derhen, hvor du gerne vil. Læs mere her.

Sammenlagt kan man sige, at det handler om helheden, for vi er det hele. Hvis vi føler os ude af balance, hvad enten det handler om fysiske eller psykiske/følelsesmæssige reaktioner, kan både Stillness Touch og terapeutiske samtaler være en stor gevinst.

Det er ofte i det små og stille, de store ting sker.

 

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her