Biodynamisk Kraniosakralterapi kan hjælpe med bl.a.:

Derudover er Biodynamisk Kraniosakralterapi et fantastisk redskab ved stress og stress-relaterede tilstande til at balancere nervesystemet og dermed til et generelt større velvære.

Dybest set hjælper jeg din krop til at hjælpe sig selv!

 

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at skrive ganske uforpligtende her,
eller ring og spørg mig på mobil 26998949.

Du kan booke behandlinger her.

 

Sådan foregår Biodynamisk Kraniosakral behandling

Behandlingen foregår i stilhed. Man ligger på briksen fuldt påklædt, med et tæppe over sig.  Jeg lægger mine hænder på dit hoved, nakke eller på kroppen, og flytter dem undervejs mellem 4-8 gange i løbet af en session. Det er en blid og meget afslappende og afspændende behandling, hvor du har mulighed for ,at slappe helt af og bare være i ro og stilhed.

Denne tilstand minder om tilstanden, hvor vi hverken sover eller er helt vågne, og hvor vi regenererer bedst.

Man kan nøjes med en enkel behandling, men ofte vil de bedste og mere vedvarende resultater  ses ved 2–­3 behandlinger eller mere.


Balancering af nervesystemet

Jeg arbejder med opmærksomhed og nærværende hænder. Jeg arbejder i ro og stilhed., På den måde får kroppen mulighed for. at komme ned i en tilstand af ro og væren, hvor den kan begynde at justere, afspænde, og hele igen.. Det er beroligende for nervesystemet og en mulighed for at komme “hjem i sig selv” og opleve en væren og en ro, som man måske normalt ikke føler, men som alligevel er i os et sted ­.

Sådan virker Biodynamisk Kraniosakralterapi.

Fundamentet og principperne i Biodynamisk Kraniosakralterapi, er at lade kroppen få chancen for selv at korrigere sig og finde på plads.  Kroppen er klog, og kan ved den rette støtte og hjælp, selv justere sig.  Ved rigtigt mange behandlingsformer foregår der ofte en del gøren, korrektioner og manipulation, trykken og flytten rundt på, fra behandlerens side.  Det kan være helt på sin plads i nogle situationer. Med Biodynamisk Kraniosakralterapi  er det anderledes ved, at man her lader kroppen få tid og plads og ro, til selv at finde på plads.  Her får din krop nemlig chancen for selv at arbejde med, henimod at balancere de symptomer og reaktioner. den lige nu forsøger at gøre dig opmærksom med.  Kroppen kan nemlig meget bedre finde på plads, når den falder til ro, når den ikke undervejs skal forholde sig til en masse gøren.

Hvor mange behandlinger?

Ligesom ved de fleste andre behandlingsformer er det en god idé at afsætte flere behandlinger for at få bedre og mere vedvarende resultater. Der kan sagtens ske ting og sager og bedringer allerede efter første gang – min erfaring er dog, at det giver mening, at dårlige vaner og symptomer kan have brug for tid til at falde mere og bedre på plads.

 

Du kan booke behandlinger her.

 

Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en behandlingsform, hvor man arbejder med den kranio-­sakrale puls i kroppen. Denne puls er en rytmisk bevægelse, som sker i hele kroppen. Man arbejder som behandler via blide tryk og kan derved påvirke de ubalancer, der måtte være ­ f.eks. efter slag, operationer, chok eller andre traumer.

Der findes forskellige grene indenfor Kraniosakralterapien, hvoraf Biodynamisk Kraniosakralterapi  er én af dem. Det er den jeg arbejder med.

Hvad er Biodynamisk Kraniosakralterapi 

Biodynamisk Kraniosakralterapi  er ligeledes en meget blid måde at behandle på. Ligesom almindelig Kraniosakralterapi tager behandlingen udgangspunkt i at kroppen selv forsøger at hele kroppen, og arbejde hen imod ligevægt og balance. I Biodynamisk Kraniosakralterapi  taler man mere om de embryologiske kræfter = de skabende kræfter. Det er de kræfter, som i fosterstadiet styrer udviklingen af fosteret, og det er de samme kræfter, som kroppen bruger til selv at hele sig, til ­at arbejde hen imod at opretholde/genoprette balancen i kroppen hele livet. ( Ligesom når en brækket arm heler, og når et sår heler op).

Ved en almindelig Kraniosakralterapi ­behandling har man forskellige greb og teknikker man benytter sig af, med meget blidt tryk. Ved en Biodynamisk Kraniosakralterapi behandling er man som behandler ikke aktiv på samme måde. Man arbejder stadig ved at holde hænderne forskellige steder på krop eller kranie. Men den vigtigste opgave, som behandler, er her at være i stand til at forholde sig lyttende og i ro, så neutral og tilladende som muligt. På den måde gives plads og arbejdsro til de embryologiske kræfter­ – kroppens egne ressourcer. Kroppen har sin egen iboende behandlingsplan, som man kalder det. Denne er intelligent og ved bedst, i hvilken rækkefølge den har brug for at hele. Det er også det man kan kalde kroppens selvregulerende/selvhelbredende mekanisme.

Det opleves ofte specielt, idet vi som regel er vant til en vis mængde gøren og laden under en behandling, hvis vi skal tro den virker. I Biodynamisk Kraniosakralterapi  er det lidt anderledes ­- her arbejdes efter mottoet: Less is more! Princippet er, at i stedet for at arbejde på at korrigere og mærke ind til ubalancerne, fokuseres på at styrke de ressourcer og selv-regulerende kræfter, som vi alle ligger inde med. Jo mindre vi gør og jo mindre vi blander os, jo mere har kroppen muligheden for selv at gå igang med sit eget arbejde.

Undervejs i behandlingen spænder kroppen af, og dit sind kan slippe tanker og falde til ro i en tilstand, der er dybt afspændende. Her får kroppen en mulighed for at korrigere ubalancer, slippe spændinger og stress og blot være.

Du kan booke behandlinger her.

 

 

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her