Personalepleje i virksomheden

Jeg tilbyder kropsbehandlinger som personalepleje.
Behandlingerne vil hjælpe til mere ro i kroppen, mere nærvær og opmærksomhed, og bedre helbred generelt.

Hvad får I ud af det?

Glade, ressourcerige og ansvarlige medarbejdere, som har færre sygedage og som skaber et bedre og mere tilfredsstillende arbejdsmiljø.

Hvilken slags kropsbehandling laver jeg?

Jeg laver Kraniosakralterapi Biodynamic, som er en blid, afslappende og støttende behandling til at balancere og justere hele kroppen. Less is more – er et grundprincip indenfor Kraniosakralterapi. Jo mindre kraft vi benytter, jo lettere er det for kroppen at tage imod behandlingen, og dermed hjælpe den til bedre balance.

Hvad kan Kraniosakralterapi Biodynamic?

Kraniosakralterapi Biodynamic arbejder med alle kroppens strukturer og funktioner, og er især et fantastisk redskab til at hjælpe nervesystemet (nervesystemet er involveret i alle aspekter af vores liv). Derudover er der især gode erfaringer med hovedpine, smerter i ryg og nakke, kæbespændinger, problemer efter fald, uheld, operationer m.m.

Sådan foregår en behandling:

Under behandlingen ligger klienten påklædt på briksen. Jeg lægger blidt og roligt hænderne på klientens krop – ofte på kraniet. Her mærker jeg kroppens tilstand – hvordan den har det, og hvor der er spændinger i systemet. Disse spændinger er kroppens egen måde at tilkendegive, at den har et problem, som den ikke selv formår at løse. Her kan behandlingen være den støttende hånd, som gør hele forskellen.

Det praktiske:

Jeg kommer ud en dag om ugen eller måneden, alt efter aftale. Jeg har briks med, og skal bare bruge et stille rum, hvor jeg kan behandle. En behandling tager ca. 45 min. samt tid til snak før og efter, så i alt bliver det 1 time. Det koster 650 pr time og jeg tager max 5 personer på en dag.

Kontakt mig for mere info eller læs mere om hvad Kraniosakralterapi Biodynamic er godt for og hvad det kan hjælpe på. http://www.gudnipatursson.com/kan-hjaelpe-paa

Mange hilsner

Gudni Patursson Kraniosakralterapi Biodynamic- og psykoterapeut

Tlf: 26998949

Mail: kontakt@gudnipatursson.com
www.gudnipatursson.com

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her