Om Biodynamisk Kraniosakraterapi  behandling:

 

 

“Det vigtigste jeg oplevede ved behandlingen var,  at du fik bragt “ro” i mit hoved og at mine smerter i hovedet med tiden forsvandt. At du fik mig til at forstå at jeg skulle lytte til min krop.

Behandlingen var behagelig – afslappende – det virker !

Da første behandling gik i gang undrede det mig at du startede med at “behandle” højre side af kroppen – men som behandling skred frem kom du hele vejen rundt og jeg fornemmede den fantastiske ro der bredte sig i min krop. Jeg havde nok forventet at især hovedet var blevet behandlet mest.

2 måneder efter jeg fik min hjernerystelse var jeg tilbage i mit fuldtidsjob – og det er jeg stadig… det sker at jeg pludselig får hovedpine (hvilket jeg ikke havde tidligere) men ikke mere end at et par panodiler kan klare det!

Jeg er helt overbevist om at dine behandlinger har hjulpet mig rigtigt godt igennem forløbet – og det er jeg dig dybt taknemmelig for. “

 

Stor tak for mit nye liv.

Jeg har været i behandling hos Gudni 3 gange og det har været livsændrende.
Igennem mange år har jeg lidt af slidgigt og har bl.a. fået nye hofter. Jeg har været indstillet til et nyt knæ og alt i alt været meget smerteplaget.
Udover ovennævnte lider jeg også af sukkersyge og har i de sidste 2-3 år ikke kunnet mærke mine tæer. Jeg bruger insulin og har ikke været i stand til at beregne insulinmængden.

Allerede efter 1. behandling hos Gudni fik jeg resultater, jeg begyndte at fryse om tæerne når det var koldt og kunne mærke, at min følesans generelt blev bedre. Jeg fik også mere energi og begyndte at kunne bevæge mig mere, ikke smertefrit, men med reducerede smerter og allerede efter 2. behandling var jeg pillefri og smertefri.

I dag er jeg stort set smertefri, har udsat operationen af mit knæ og min sukkersyge er lidt mere stabil. Jeg har også fået min følesans i fødderne igen. For første gang i 10 år, har jeg gået tur i regnvejr og nydt det, ingen smerter og fri bevægelighed. Det er som at få et nyt liv og følelsen af, at jeg igen lever livet.

Linda Larsen

Linie

Evaluering fra klient som fik hjernerystelse for 4 mdr.siden, og har modtaget 4 behandlinger:

“Jeg har været rigtig skeptisk. Arbejder normalt indenfor den etablerede sundhedsektor. Og vi talte jo også om, at vi kunne ikke vide om det nu var behandlingen der hjalp. Men jeg er faktisk gået fra 16 panodiler i døgnet, samt de extra lidt stærkere smertestillende, til 2 panodiler, eller ingen. Jeg har optaget arbejdet igen på næsten fuld tid. De sideløbende snakke vi havde undervejs, har hjulpet i hverdagen, på at blive bedre til at lytte til min krop, og passe mere på mig selv.”

Bente 59

.
“Kære Gudni
Tusind tak for behandling !!!
Der skete det at smerterne ved mit korsben blev meget værre den første nat og siden et det blevet langt bedre og næsten faldet totalt til ro efter i nat – ret fantastisk ))) ”
Anne

“Jeg kan mærke mere og mere under behandlingen, og det bliver bedre og bedre.
Jeg kan mærke det ligesom prikker, eller kribler i mine arme, og også i benene…lidt ligesom energi, eller, ja- der er mere liv. Det er rart.
Da jeg startede hos dig havde jeg jo hovedpine nærmest hele tiden. Nu er det sådan at jeg lægger mærke til det, hvis jeg indimellem har hovedpine.”

Merete 57 år


Klient som bad om akut-tid, med voldsomme nakkesmerter, og fik behandling tirsdag eftermiddag.

“Hej Gudni
Tirsdag aften efter sang havde jeg bare så ondt at jeg næsten ikke kunne være nogle steder, men onsdag blev det bedre hen af dagen og i dag er det næsten helt væk, ved ikke hvad du gjorde men det virkede.”

Lise

Klient som mødte op med stress og spændinger i hovedet og manglende søvn :

” Sovet langt bedre, meget lettere i hovedet, meget mere overskud- TAK!  Jeg har det bedre end jeg har haft det i flere uger.”

Marie

Linie

“Var på briksen et par gange, p.g.a. hold i lænden. Allerede efter første behandling kunne jeg rejse mig fra briksen uden at det gjorde ondt. Bagefter har jeg desuden oplevet mere ro og balance i mig, og bedre flow i kroppen.”

Birthe

Linie

Min datter Isabella fik hjernerystelse på sin Efterskole . Hun var udfordret i, at hun ikke fik nok ro og hvile på efterskolen. I efteråret 17 kontaktede vi Gudni for at høre om hun kunne hjælpe og lindre Isabellas hovedpine. Isabella fik behandlinger hen over efteråret og vinteren og afsluttede sit forløb i foråret. Hun var hele tiden udfordret på at det var svært på efterskolen at få ro. Det er lidt svært som teenager og huske at stoppe i tide. Men Gudni var tålmodig og forstående igennem hele forløbet . Hun gav gode råd som også lærerne fulgte . Hvornår Isabella skulle hvile og hvornår det var godt at hun lavede noget . I dag Har Isabella næsten ikke hovedpine anfald mere. Jeg anbefaler på det varmeste Gudnis måde at arbejde på. Det er meget professionelt
Hilsen Karina Bossen

” Ligenu har jeg glemt hvordan det gjorde ondt inden behandlingen ”

Majbrit

Linie

“Jeg var så heldig at få ‘hjemmebesøg’ af Gudni, da jeg lå helt ubevægelig hjemme med ondt i iskiasnerven. Gudni formidler den dybeste ro, man kan forestille sig. Nærvær, lys og kærlighed. Jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger – både til konkrete problemer, men også som afstresning eller velværebehandling”

Camille

Linie

“Min mave har haft det utroligt godt, og jeg har sovet meget bedre”

Vibeke

Linie

“Rent mentalt har jeg haft stor effekt. jeg har fået en indre ro som jeg ikke troede jeg besad! En ro som giver overskud!

Min hustru siger hun har fået en anden mand – og det skal forstås positivt…:-) ”

Karsten, far til 2 småbørn

Linie

” Har haft kronisk hovedpine i 7 år, det er blevet meget mindre og sjældnere. Har det rigtigt godt.”

Morten

Linie

” Mit ønske var at blive mere rolig indeni, da jeg følte mig småstresset. Behandlingerne fik mig til at give helt slip og falde ned i en dyb afslapning. Den ro, jeg oplevede der, har jeg taget med mig i min hverdag. Nu er det lettere for mig at stresse af og mit nervesystem er kommet i meget bedre balance.”

Line

“Jeg har i dag haft den mest vidunderlig behandling hos Gudni Patursson i Sorø. Er sååååå taknemmelig for dine healing hænder idag Gudni… smerterne i min venstre side næsten væk og jeg mærker energien flyder frit igen. tak  ”

Lesley

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her