Sådan er Kraniosakral Biodynamics anderledes som behandling.

 

  • Kroppen er selvhelbredende

Kraniosakralterapi Biodynamic er en holistisk tilgang som adresserer både krop og psyke. Kroppen er selvhelbredende, og ved at bringe bevidsthed og nærvær og ro til klienten, fra et groundet og neutralt perspektiv, tillader det kroppens egne ressourcer at udfolde sig, og hele kroppen på sine egen måde. Det er den tilstand vi kalder the neutral, som minder en del om tilstanden lige før man falder i søvn.

  • Kraniosakralterapi Biodynamic er holistisk

Normalt når folk kommer med et symptom, smerter eller bevægelses-problemer, går man ofte løs på symptomet specifikt. Med Kraniosakralterapi Biodynmic tager man udgangspunkt i hele kroppen.

      * Ro og stilhed til kroppen

Denne tilgang gør at klienten kan få en anden oplevelse af symptomerne. Istedet for at dulme smerten eller få problemet fixet, tilbyder Kraniosakralterapi Biodynamic en mulighed for, at mærke kroppen, lytte til kroppen og mærke hvad der sker når den er i ro og nærvær og stilhed.

  • Resultater

Jeg bliver til stadighed fyldt med glæde og respekt over resultaterne med den slags arbejde. Mine klienter melder tilbage om færre smerter, mere energi, følelse af mere flow i kroppen og en grundlæggende følelse af ro og velvære, som giver et generelt større velvære i livet.
Måske det man kalder generel bedre livskvalitet og livsglæde.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her

%d bloggers like this: