Jeg har gennem de sidste 6 år talt med unge mennesker, i min klinik og på forskellige gymnasier.

Mange unge kan have brug for støtte, og brug for at snakke med et menneske, der møder dem i øjenhøjde, og som kan give dem nogle værktøjer, de kan bruge i deres liv både ift uddannelse,  familie, det sociale liv, selvværd, struktur, ensomhed, angst, forventningspres m.m.

Jeg møder unge der dagligt kæmper med, dårligt selvværd, ensomhed, usikkerhed, sammenligninger, angst, stress, problemer med at få hverdagen til at hænge sammen, planlægning og struktur, eksamensangst, kærestesorger, familierelationer og krops-problematikker. Unge som har svært ved at håndtere de svære følelser, der kan være,  som tror der er noget i vejen med dem, fordi de ikke føler sig glade ofte nok,  og i det hele taget har svært ved at finde sin plads i livet.

Som psykoterapeut forsøger jeg i samarbejde med de unge at finde en vej til de små gennembrud, der kan føre dem i retning af at føle sig mere i kontakt med den de er. Bare det at blive set for at være helt ok som man er, fordi man er den man er, og ikke fordi man kan noget, eller gør noget. At blive anerkendt, det kan betyde så uendeligt meget, for indstillingen til livet, skolen og at kunne være i livet som den man er. Når selvværdet og selvtilliden langsomt finder sin plads, øges trivslen, glæden ved hverdagen og lysten til at bidrage og deltage i livet.

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her