Pas bedre på dig selv

noget der giver mening

og mere mening

"Det er ofte i det små og stille,
de store ting sker"

Velkommen til min hjemmeside, hvor jeg tilbyder behandlinger med Kraniosakralterapi  Biodynamics. Den gren af kraniosakral-terapien jeg arbejder med bliver også kaldet Stillness Touch, og det navn henviser på fin vis til måden, det foregår på. Det er en blid og effektiv behandlingsform, som kan hjælpe dig af med ondt i nakken, hovedpine og andre fysiske skavanker. Men det er også effektivt, hvis du er stresset og anspændt. Læs mere her

Derudover tilbyder jeg psykoterapeutiske samtaler. Jeg hjælper dig med at finde overblik og mulige løsninger, hvis du føler dig fastlåst, og til at forstå, hvad der sker i dig – og ikke mindst, hvordan du kan flytte dig derhen, hvor du gerne vil. Læs mereher.

Sammenlagt kan man sige, at det handler om helheden, for vi erdet hele. Hvis vi føler os ude af balance, hvad enten det handler om fysiske eller psykiske/følelsesmæssige reaktioner, kan både Stillness Touch og terapeutiske samtaler være en stor gevinst.

Det er ofte i det små og stille, de store ting sker.

 

Behandlinger

Kraniosakralterapi Biodynamics

Kraniosakralterapi Biodynamics er ligeledes en meget blid måde at behandle på. Ligesom almindelig Kraniosakralterapi tager behandlingen udgangspunkt i at kroppen selv forsøger at hele kroppen, og arbejde hen imod ligevægt og balance.

psykoterapeutiske samtaler

Jeg hjælper dig med at finde overblik og mulige løsninger, hvis du føler dig fastlåst, og til at forstå, hvad der sker i dig – og ikke mindst, hvordan du kan flytte dig derhen, hvor du gerne vil. Læs mereher.

Hvad siger mine klienter

Var på briksen et par gange, p.g.a. hold i lænden. Allerede efter første behandling kunne jeg rejse mig fra briksen uden at det gjorde ondt. Bagefter har jeg desuden oplevet mere ro og balance i mig, og bedre flow i kroppen.

Birthe Linie

Rent mentalt har jeg haft stor effekt. jeg har fået en indre ro som jeg ikke troede jeg besad! En ro som giver overskud! Min hustru siger hun har fået en anden mand – og det skal forstås positivt…:-)

Karsten, far til 2 småbørn