Tinnitus / Øresusen

Tinnitus kan være alt lige fra en svag ringen til en voldsom hyletone. Det opleves som en lyd inde i øret, selvom der ikke kommer nogen lyd ind i øret udefra. Den lyd, der høres kan være meget varierende fra person til person. Typisk høres en brusen eller en skarp tone. Tinnitus er en ganske hyppig tilstand – cirka 16 procent af alle voksne har konstant tinnitus, og en langt større del har tinnitus af og til.

Hvorfor tinnitus

Tinnitus fungerer ofte lidt på samme vis som svimmelhed, nemlig som symptom på stress.
Der kan også være tale om decideret skader efter for meget eller for høj støj.
Eller det kan handle om fald, slag på hovedet eller som efter-reaktion på større tand-behandlinger.

Tinnitus kan ofte forekomme som et overgangssymptom, forstået således, at hvis vi i øvrigt har en sund og god almentilstand aftager symptomer, hvorimod det forværres ved dårlig almen tilstand, og forskellige sygdomme. Det kan være ved forhøjet blodtryk, lavt stofskifte, blodmangel, smerter i nakken eller skæren tænder. Tinnitus kan også være linket til organ problematikker, hvorfor det også i nogle tilfælde bliver udgangspunktet for behandlingen.

Behandling

Der er god erfaring for, at Kraniosakralterapi Biodynamics behandling enten kan afhjælpe eller lindre symptomerne.
Både fordi det regulerer og styrker almentilstanden, og fordi behandlingen kan tage fat på de mere eller mindre direkte årsager til tilstanden, (som nævnt ovenfor)

Hvor mange behandlinger?

Jeg anbefaler ofte – ligesom ved de fleste andre behandlingsformer- at give sig selv muligheden for min 3 behandlinger for at få bedre og mere vedvarende resultater. Der kan sagtens ske ting og sager og bedringer allerede efter første gang – min erfaring er dog, at det giver mening, at dårlige vaner og symptomer kan have brug for tid til at falde mere og bedre på plads.
Book behandlinger her :

Kontakt

Gudni Patursson

Holbergsvej 2
4180 Sorø

kontakt@gudnipatursson.com

26 99 89 49

CVR: 31520673

Find mig her